Seduction Tour Cancun

Elke Dag Enorm Veel Waanzinnig Mooie Vrouwen Versieren, Daten en Verleiden! 

Verlang jij ernaar om te ontdekken hoe je die Hele Mooie Vrouwen kunt Versieren, Daten en Verleiden?
Ga dan mee met onze Legendarische Internationale Training tijdens het Fantastische en Wereldberoemde "Spring Break" in Cancun!

En hoe leuk zou je het vinden om dat te doen terwijl je daar bent met enkele mannen die dezelfde wensen en visie hebben als jij?
 
En wat zou je nu nog meer willen dan op een super locatie te gaan genieten van het mooie weer, heerlijk eten, drinken en natuurlijk de vele mooie vrouwen die tijdens het hoogtepunt van het jaar weer volop naar Cancun, Mexico afreizen!
 
En bedenk je eens goed hoe geweldig het zou zijn om onder begeleiding te leren van ervaren Meester Verleiders van School of Seduction?
 
Zij zullen jou ALLES gaan leren wat je nodig hebt om super succesvol te zijn...zodat ook JIJ snel en efficiënt de mooiste vrouwen kunt Versieren, Daten en Verleiden! Stel je eens voor hoe geweldig dit gaat zijn!

 Hoe Leuk Zou Jij Het Vinden Om Haar Te Kunnen Versieren?

Vrouwen Versieren School of Seduction

School of Seduction werkt internationaal met mannen zoals jij om meer succes uit het leven te halen, onder andere met vrouwen. Wij bieden jou nu de kans om samen met enkele andere heren het avontuur op te zoeken en op reis te gaan naar één van de allermooiste plekken op aarde...namelijk de Mexicaanse Yucatan!

Daar kun jij volledig profiteren van een van de beste trainingen die er ter wereld gegeven worden in het aanscherpen en verbeteren van "de kunsten der Verleiding". Zo kun je ervoor zorgen dat ook JIJ jouw leven kan sturen in de richting van jouw verlangens...namelijk een leven gevuld met vrouwelijk schoon!

Waarom een reis naar het prachtige Mexico?

Tulum MexicoVele mannen willen heel graag aan hun "versier skills" werken maar vallen na een korte training vaak weer
erg snel terug in hun standaard 
patroon. Vervolgens ondernemen ze helaas niet meer de acties die nodig zijn
om echt verbetering aan te brengen in hun leven...verbetering waar ze vaak wel heel erg naar verlangen.
 
Dit komt omdat er niet genoeg tijd genomen wordt om de nieuwe vaardigheden goed te oefenen en ze ook daadwerkelijk op zo'n manier eigen te maken dat deze vaardigheden er zonder na te denken uit rollen
alsof ze door een goed geoliede machine uitgevoerd worden.
 
Je hoeft nu natuurlijk ook niet meer na te denken als je je veters strikt bijvoorbeeld, dit is een automatisme geworden doordat je deze vaardigheid meerdere malen hebt uitgevoerd en het nu voor jou de normaalste zaak van de wereld is om dit te doen

Dus stel je eens voor wat je gaat bereiken tijdens deze 9 daagse Super Training!
 

Cancun strand 1Want is dat niet precies wat je wilt bereiken? Dat de vaardigheden die er voor nodig zijn om op de automatische piloot de mooiste vrouwen aan te spreken, een gesprek met haar te voeren, een diepgaande connectie met haar aan te gaan...en natuurlijk...haar op een seksuele manier te prikkelen...in jouw onderbewustzijn te branden...zodat je er niet meer over na hoeft te denken, maar dat het je net zo makkelijk af gaat als het strikken van je veters?
 
Daarom is besloten om deze fantastische reis te gaan maken met enkele heren die echt het diepe verlangen hebben om dit onderdeel van hun leven totaal te veranderen en zich compleet willen onderdompelen in het leren van versier en verleidings technieken!
 
We hebben besloten om deze training te houden op een Super locatie die bekend staat om zijn overweldigende schoonheid. De training zal tevens plaats vinden tijdens het hoogte punt van de Amerikaanse "Spring Break". Dit betekend dus dat we een geweldige tijd tegemoet zullen gaan gevuld met Feesten...Zon...Zee...Strand en natuurlijk...Vele...Mooie...Vrouwen!

LET OP! Dit is niet zomaar een "Flirtvakantie" waarin je enkele leuke techniekjes leert om op een schattige manier met vrouwen te flirten...NEE!

Dit is een serieuze en kwalitatief hoogwaardige "Training" op een fantastische locatie waar je zal leren hoe je van "Hoi!" kunt escaleren naar een gepassioneerde nacht met ongelofelijk mooie vrouwen!
 
Je zal een levenslange transformatie ondergaan en zult gaan groeien tot een krachtige man die als een echte aantrekkelijke kerel door het leven gaat! Het zal een enorm groot avontuur worden die in Nederland al zal beginnen met het theoretische gedeelte zodat jij je in Mexico kunt focussen op het praktijk gedeelte. Zo verliezen we niet te veel tijd en kun jij in Cancun optimaal genieten van alles wat het je te bieden heeft.
 
Het resort waar we zullen verblijven is het meest luxueuze resort in Cancun en echt alles is 24 uur per dag inbegrepen! Dit betekend dan ook dat als jij besluit om mee te gaan, je verder nergens meer aan hoeft te denken. Vanaf het moment dat je het vliegtuig in stapt op Schiphol, tot het moment dat we weer terugkomen in Amsterdam zul je zorgeloos kunnen trainen en genieten!

Dit is een "Super All Inclusive" VIP Reis van 9 Dagen naar het Beste en meest luxueuze 5 Sterren Resort van Cancun!

Ons Hotel in Cancun

Wat houd dit dan in? Nou, heel simpel...JIJ boekt bij ons de reis...en WIJ regelen de rest!

 • Masterclass VOOR vertrek naar Cancun!
   
 • Retour Ticket van Amsterdam naar Cancun en weer terug!
   
 • Transport van het vliegveld in Cancun naar het Resort en weer terug!
   
 • Overnachtingen in het meest fantastische Vijf Sterren Resort dat er te vinden is!
   
 • Alle dagen eten en drinken met opties uit meer dan TIEN Restaurants en DERTIEN Bars!
   
 • Alle dagen...MEER dan ACHT uur per dag praktijkles!!!
   
 • Vrije tijd om de toerist uit te gaan hangen!
   
 • Kortom, wij verzorgen alles wat je nodig hebt zodat je deze trip onbezorgd kan beleven en compleet LOS kan gaan!

Je zult tijdens deze reis gaan verblijven in Ultieme Luxe...en je zult toegang hebben tot ALLES wat jij je maar kunt wensen!

Je zult gaan genieten van alles wat het leven je daar te bieden heeft, op een zéér Luxe Resort wat is voorzien van alle gemakken die je maar kunt wensen, zoals onder andere: 

 • Verschillende zwembaden
   
 • Verschillende restaurants
   
 • Verschillende bars
   
 • Super all inclusive (wat betekend dat je 24 uur per dag kunt eten en drinken tot je er bij neervalt!)
   
 • 24 uur per dag Roomservice
    
 • Een wit zandstrand op nog geen steenworp afstand
    
 • Sport en fitness centrum
   
 • Toegang tot twee zuster Resorts en hun faciliteiten
   
 • En nog VÉÉÉÉL meer!Cancun klant 1

Je zult getraind worden op jouw persoonlijke uitdagingen en zult jouw persoonlijke stickingpoints gaan overwinnen!
Welke groei zou jij kunnen maken tijdens deze training waarin "JIJ" centraal staat en je gerust en op je gemak kunt gaan werken aan die punten waar je momenteel zo graag in zou willen groeien?

Bedenk je eens wat er allemaal zal gaan veranderen in jouw leven en op welk punt je zal komen te staan als je nu de knoop doorhakt, de tijd neemt voor jezelf en IEDERE dag training krijgt door een professional die al VELE mannen heeft geholpen om hun wensen en verlangens waarheid te maken!
Je zult als een nieuw en krachtig man terug komen!

 

Het programma tijdens deze reis is heel divers en uniek en je zult een geweldige ervaring gaan mee maken. Het programma zal de volgende elementen bevatten:

 • Masterclass: Voordat we op weg gaan naar onze trainingslocatie zullen we nader kennis maken met elkaar tijdens een Masterclass. Zo kunnen we elkaar al beter leren kennen en kan de belangrijkste theoretische zaken al besproken worden.
   
 • Uiterlijk make-over: Jouw Coach bespreekt met jou de juiste look en kleding zodat jij je op een nog betere manier kunt presenteren. Vrouwen komen voortaan naar jou toe!
   
 • Mentale make-over: Jouw innerlijke groei zal immens zijn. De successen die je zult gaan behalen zullen van jou een krachtiger man gaan maken!
   
 • 1 op 1 Coaching sessies: Tijdens 1 op 1 gesprekken is het mogelijk om op een dieper niveau bepaalde uitdagingen concreet te krijgen, ze aan te gaan en ze te overwinnen! School of Seduction is als geen ander gekwalificeerd om samen met jou de diepte in te duiken.
   
 • Theorie vrouwen versieren: Spreekt voor zich. Er is natuurlijk ook gelegenheid voor vragen, oefeningen en discussie.
   
 • Overdag vrouwen aanspreken: Elke dag ga je onder begeleiding de straat op, langs de boulevard of langs het strand om te leren hoe je overdag vrouwen kunt aanspreken.
   
 • In de avond en nacht vrouwen versieren: Elke avond zul je ook aan je versier vaardigheden gaan werken in de verschillende gelegenheden zoals “Bars, Clubs, Etc.”
   
 • Wat te doen NA het aanspreken: We zullen ook gaan werken aan, hoe je in de interactie met de dames, stappen vooruit kunt maken en haar mee kunt nemen naar jouw hotel kamer.
   
 • Duidelijke en persoonlijke feedback: Welke stappen jij persoonlijk moet nemen om verder te komen in het spel der verleiding.
   
 • Optrekken met elkaar: Een persoonlijke band opbouwen is erg belangrijk. Je ontbijt, luncht en dineert regelmatig met de elkaar.
  Je slaapt in hetzelfde Resort en trekt er met elkaar op uit.
   
 • Het veld in met een ervaren Coach: Hoe geweldig zou het zijn om jouw Coach ook in actie te zien als hij zijn demonstraties geeft en jou laat zien hoe je de technieken ook daadwerkelijk kunt toepassen? Zodat jij ze letterlijk kunt modelleren, om op die manier jouw succes sneller te vergroten! (Dit is heel erg waardevol want je met je eigen ogen zien dat ze de stappen nemen die jij alleen in je stoutste dromen dacht te kunnen doen!)
   
 • Educatieve activiteiten: Bijv. een bezoek aan een romantisch paradijs samen met jouw droom date, op een jacht over de zee varen met enkele mooie meiden die je hebt ontmoet, oude Maya ruïnes bekijken, een salsa les. Hier zal vrije tijd voor ingedeeld worden.

En Nog Veel Meer!

Cliënt tijdens vorige reisDus hoe je het ongeveer voor je zou kunnen zien is, dat we voordat we vertrekken naar Cancun al verschillende stappen vooruit zullen maken doordat er een Masterclass gehouden is. Zo kun je alvast een aanloop nemen en snelheid creëren zodat de meeste waarde uit de training kun halen omdat we in Mexico niet te veel meer bezig hoeven te zijn met de basisstappen omdat die in Nederland al zijn gezet.

Ja, ok “maar hoe ziet een gemiddelde dag er dan ongeveer uit” zul je nu mogelijk denken? Ja, ondanks dat je op een fantastische vakantie bestemming aanwezig bent moet er natuurlijk wel “gewerkt” worden anders zul je niet vooruit gaan. Je komt natuurlijk met een bepaalde reden, een bepaald verlangen en daar zullen we ons natuurlijk wel naartoe gaan begeven.

Hieronder staat een uitleg van hoe een dag er ongeveer uit zal gaan zien. Dit is een globale indeling van een dag, maar aangezien er natuurlijk verschillende dingen gaan gebeuren omdat een training zoals deze erg dynamisch en “in beweging is” kunnen sommige dagen er ook anders uit zien als de behoefte hiertoe aanwezig is.

 

* 09:00 – 10:00 Ontbijt. Evaluatie van de vorige dag en bespreken van de huidige dag.

* 10:00 – 12:00 Theorie: de regels van het versieren van vrouwen, club game, daygame, etc.

* 13:00 – 17:00 Praktijk DayGame: de straat op en vrouwen aanspreken, shoppen voor kleding, etc.

* 18:00 – 20:00 Diner: oefeningen, theorie, antwoord op vragen en discussies over opgedane ervaringen.

* 20:00 – 22:00 Vrij programma/ontspanning, afspraakjes en dates met leuke dames.

* 22:00 – 02:00 Praktijk Club Game: Versieren in de clubs, bars en discotheken.

* 02:00 – 05:00 Op date richting jouw kamer…met vrouwen (mits je de instructies hebt opgevolgd natuurlijk!).

Je zult tijdens deze Seduction Tour een ongelofelijke transformatie gaan maken als man en méér vrouwen gaan ontmoeten dan ooit tevoren!

 Je zult overdag vele vrouwen gaan versieren!

Overdag Vrouwen Versieren Cancun

Overdag zul je met elkaar op pad gaan om vele mooie vrouwen aan te spreken!
Je zult zien hoe gemakkelijk het kan zijn om de dames aan te spreken in de verschillende situaties waarin je ze tegen zult komen.
Denk hierbij aan het strand en de vele strandfeesten…de vele “shopping centers”…de enorm lange boulevard…de vele zwembaden van de verschillende Resorts…kortom OVERAL! Want je zult omringd zijn door vele internationale schoonheden.

En, Je zult s’nachts nog meer vrouwen gaan versieren!
 
S'nachts Vrouwen Versieren Cancun 

In de avonden en nachten zul je naar de vele verschillende Bars, Clubs en Strandfeesten gaan om te werken aan “Nightgame”.
Je zult vele vrouwen gaan ontmoeten, Versieren en Verleiden.
Jouw Coach zal demonstreren hoe je het spelletje moet spelen en zal je laten zien wat voor fantastische dingen er allemaal mogelijk zijn als je de juiste stappen zet.
En als je de instructies opvolgt en de stappen zelf toepast…zul je de leukste dames mee terug nemen naar jouw kamer op het Resort voor een geweldige nachtelijke ervaring!

Vertrek Datum = zaterdag 7 maart 2015!

Het vertrek zal plaats vinden tijdens het absolute hoogtepunt van het Spring Break seizoen. Op zaterdag 7 maart 2016 vertrekken wij vanaf Amsterdam Schiphol richting Cancun, Mexico.

Voor vertrek zal er dus ook een ontmoeting plaatsvinden tijdens een Masterclass. Tijdens deze dag zullen persoonlijke uitdaging worden uitgelicht en zal de nodige theorie besproken gaan worden. Tijdens deze dag zal er al flink wat informatie ingewonnen worden over jou als persoon en kan jou de nodige feedback gegeven worden zodat jij je al voor kunt bereiden en klaar kunt stomen voor het echte werk.
Tijdens deze dag kan iedereen elkaar ook al wat beter leren kennen, de eventuele vragen kunnen gesteld worden en er word uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren en wat de verwachtingen zijn. De datum voor deze Masterclass is nog niet geprikt, dit zal in samenspraak gedaan worden.

School of Seduction Tour Naar Cancun

Er Zijn Voor Deze Fantastische Seduction Tour Slechts Enkele Plekken Beschikbaar!

Ja, helaas is er dus geen plaats voor iedereen die mee wil maar zullen alleen de personen mee kunnen die echt gemotiveerd zijn om hun leven enorm te verrijken, de personen die geen stappen…maar SPRONGEN vooruit willen maken! Deze reis is voor precies die mannen bedoelt die echt willen genieten van Hoge Kwaliteit en die met niets minder genoegen nemen dan het beste van het beste! Dus vind je dat het nu tijd wordt om actie te ondernemen? Vind je dat het hoog tijd wordt om positieve stappen te zetten? Verlang jij naar verbetering in het leven? Ben je bereid om jouw verlangens te beantwoorden met daden en ben je bereid om stappen te zetten, stappen die je zullen brengen naar één van de meest fantastische plekken op Aarde…tijdens de BESTE tijd van het jaar?

Beslis dan ook NU dat je hier bij gaat zijn en bemachtig nu direct jouw plaats voor deze geweldige en unieke Seduction Tour! 

Maarja, misschien denk je nu nog…“Maar hoe weet ik of er wel echt iets te beleven is met Spring Break in Cancun?”
Nou, het volgende filmpje geeft je een kleine impressie van hoe het er in Cancun aan toe gaat tijdens de Spring Break. Dus, zet je geluid aan…Kijk…Luister…en Ervaar!


Zo, nu heb je met je eigen ogen kunnen zien wat er gebeurt in Cancun
tijdens de BESTE periode van het jaar!

Iedereen komt er om compleet los te gaan en om zijn en haar dagelijkse zorgen achter zicht te laten. De mannen komen er om dronken te worden en om naar de vrouwen te kijken…om vervolgens met lege handen naar huis te gaan...
 
Maar de vrouwen komen er om versierd en verleid te worden…door een aantal gedreven mannen uit Nederland en België die niet alleen blijven staan om te kijken…maar actie zullen ondernemen om de dames een geweldige gepassioneerde ervaring te laten beleven die ze nooit meer zullen vergeten…dus, vraag jezelf eens af…ben JIJ diegene die ze zo’n ervaring gaat bezorgen?

Dus, om het nog even op te sommen:

 • Super “All Inclusive” NEGEN Daagse VIP Reis naar Cancun – Mexico!
 • Masterclass in Nederland, voor vertrek!
 • Vlucht van Amsterdam naar Cancun, Mexico!
 • Vlucht van Cancun naar Amsterdam!
 • Vervoer van Cancun Airport naar het Resort en terug!
 • Verblijf in het BESTE en meest luxueuze 5 sterren Resort wat Cancun te bieden heeft!
 • Al het eten en drinken wat je maar kunt wensen in meer dan TIEN top restaurants!
 • Al het drinken wat je maar op kunt in meer dan DERTIEN Bars verdeeld over DRIE Resorts!
 • Ultra All Inclusive Roomservice…VIERENTWINTIG UUR PER DAG!!!
 • Alle gemakken en faciliteiten van DRIE Resorts tot jouw beschikking! Zoals ACHT zwembaden, sport centra, massage salons, sauna’s, internet…EN NOG VEEL MEER!
 • Hordes vrouwen vanuit alle hoeken van de wereld!
 • Training van Coaches met een ruime internationale ervaring!
 • Training overdag
 • Training s’avonds / s’nachts!
 • 1 op 1 sessies!
 • Trainings materiaal!
 • Persoonlijke aandacht…dus MAATWERK!
 • En, maar een beperkt aantal plaatsen!

Kortom, een totaal compleet verzorgde training met een ongelofelijke waarde!

Vrouwen Versieren Cancun Seduction Tour 

Wat is de Investering Voor Deze SeductionTour?

Normaal gesproken zou er voor een exclusieve en kwalitatief ongekende tour zoals deze al gauw €5290,- gerekend kunnen worden…
Ook een bedrag van €4790,- is een heel normale investering voor een soortgelijke training en de enorme waarde die je gaat krijgen!

Maar aangezien School of Seduction graag veel waarde geeft…en als jij vóór maandag 12 januari boekt…rekenen wij nu, voor deze ene keer, voor de enkele plaatsen die wij hebben slechts €2970,-

(Na 12 januari zal het tarief omhoog gaan naar €3470,-)

Wat voor een Internationale, kwalitatief hoge en enorm complete training zoals deze natuurlijk echt spotgoedkoop, en eigenlijk een lachertje is! Maar dat besef je je inmiddels wel erg goed natuurlijk! Dit is een fantastisch avontuur, een belevenis, een ervaring die je de rest van je leven met je mee zult dragen!

Boek Hier Nu

Maar…om de waarde van deze Exclusieve tour NOG iets verder omhoog te knallen hebben we nog een leuke verassing voor je! Onder de aanwezigen zullen wij namelijk een GRATIS vliegticket verloten voor onze volgende Internationale Dating Tour!!!

Nu hebben wij er in ieder geval alles aan gedaan om een Unieke Dating Tour samen te stellen die op alle vlakken zo aantrekkelijk mogelijk is! Wij geven een enorme hoeveelheid waarde, we gaan naar een locatie waar waanzinnige avonturen beleefd worden en we doen dit omdat we gepassioneerd zijn als het gaat om het helpen van anderen! Niets meer…niets minder! Het enige wat jij nu moet doen is actie ondernemen en mee gaan, want zeg eens eerlijk…hoe geweldig zou je dat nou vinden?
 
Klik op bovenstaande button om je in te schrijven! We kijken er naar uit om je mee te nemen naar Cancun en je op de training te verwelkomen, mocht je vragen hebben over dit pakket contacteer ons dan via de rode knop (rechts onderin)

Wacht niet te lang met reageren…want we hebben écht maar enkele plaatsen beschikbaar en deze zullen snel weg zijn!

Garantie

Dus wij van School of Seduction zijn er van overtuigd dat we je op deze manier een optie bieden die je niet kunt laten liggen. Wij kijken er dan ook enorm naar uit je te verwelkomen op deze fantastische training en kunnen niet wachten om je onder onze vleugels mee te nemen in het leven van een Meester Versierder en jou te helpen om belachelijk grote resultaten te boeken!

Tot dan!

PS. 
Vergeet niet om alvast na te denken over welke strandkleding je mee gaat nemen Knipogen

Boek Hier Nu 

Vrouwen Versieren Seduction Tour