Over Ons

School of Seduction is volledig gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met flirten, versieren, daten, verleiden, seks en relaties. Of het nu gaat om het bieden van persoonlijke begeleiding, groepstrainingen of andere educatieve vormen, School of Seduction is internationaal actief en heeft een enorme staat van dienst. Wij zijn enorm gepassioneerd als het om deze onderwerpen gaat en enorm gemotiveerd om iedereen bij te staan die hierin tegen uitdagingen aan loopt.

Wij werken met erkende trainers en gecertificeert coaches die niet alleen qua theoretische kennis goed onderlegd zijn maar zich ook in de praktijk aktief bezig houden met precies datgeen waar wij in onderwijzen en begeleiden. Dit maakt van School of Seduction een enorm waardevol en unieke partij als het gaat om de belangrijke levensvaardigheden.

 
Iedereen kan passages uit boeken citeren, maar wij werken ook continue
aan het opdoen van nieuwe praktijk ervaring. Zo onderscheiden wij ons van de rest!
 

Onze diensten varieren van persoonlijke consulten bij ons op kantoor in Rotterdam of Den Haag, masterclasses waarin een bepaald onderwerp wordt uitgediept tot aan internationale versier trainingen. Wij bieden een breed scala aan diensten voor een breed scala aan mensen want deze komen werkelijk uit alle lagen van de maatschappij.

Wij worden met regelmaat uitgenodigd om in verschillende media ons verhaal te doen en onze boodschap uit te dragen. Ook zijn wij al enkele keren benaderd om samen te werken aan een productie voor op t.v. waar wij vooralsnog niet op in zijn gegaan, maar wie weet wat de toekomst zal gaan brengen wat dit betreft.

 
Niet altijd politiek correct maar wel altijd duidelijk, oprecht en eerlijk!
 

Bij de School of Seduction klop je aan als je uitgedaagd of ondersteund wilt worden om op een bepaald vlak te groeien. Mocht je meer informatie willen hebben of een vraag hebben, contacteer ons dan middels de "rode contact knop" en wij zullen je zo spoedig als mogelijk beantwoorden. 

Meld je aan voor onze verleidingsbrief