Zakelijk Flirten...

zakelijk leren flirten

Zakelijk Flirten is de manier waarop je in een zakelijke interactie jouw "vaardigheden" inzet om de ander op een juiste manier positief te stemmen. Dit met het doel ervoor te zorgen dat deze persoon bepaalde stappen zal gaan zetten welke in jou of jullie beider zakelijk voordeel gaan zijn.2

Door het aanleren van deze vaardigheden zul je op de werkvloer, en daarbuiten, ervaren gaan worden als een positief en charmant persoon. Gesprekken zullen positiever overkomen en mensen zullen jou sneller vertrouwen en jou meer gunnen dan een ander.

Hierdoor zul je sneller tot grotere zakelijke doelen gaan komen en grotere stappen gaan zetten. Je zult merken dat jouw zakelijke netwerk zich door het beheersen van deze vaardigheden zal gaan uitbreiden met meer en waardevolle zakenrelaties.

School of Seduction biedt niet alleen de mogelijkheid om workshops over Zakelijk Flirten te volgen. Wij bieden als enige ook enorm waardevolle praktijkgerichte trainingen. Tijdens deze trainingen krijg je de kans om alle informatie, onder het toeziend oog van een van onze specialisten, in de praktijk uit te testen, uit te voeren en aan te scherpen.

Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

 

 

 

Meld je aan voor onze verleidingsbrief