Aantrekkelijk Versieren...

Versieren School of Seduction
Versieren of "iemand het hof maken" is een manier van communiceren met een persoon die als aantrekkelijk ervaren wordt, met als doel deze persoon te winnen. De manier waarop iemand versierd is door contact te leggen met een potentiële partner. Vervolgens zal door verschillende uitingen bepaalde kwaliteiten tentoongesteld worden, welke door de potentiële partner als aantrekkelijk wordt ervaren. Dit zal op bewust en onbewust niveau door de potentiële partner opgemerkt worden en deze zal zichzelf aangetrokken gaan voelen tot de versierder(ster). 
 
"Mannen raken van nature voornamelijk aangetrokken tot vrouwen die bepaalde uiterlijke
kenmerken bezitten waaruit blijkt dat deze vrouwen een goede lichamelijke gezondheid hebben. 
  
Vrouwen raken aangetrokken tot mannen die op verschillende manieren kenmerken tentoon
stellen waaruit blijkt dat deze mannen overlevingswaarde en replicatiewaarde bezitten."
  
Net als bij het flirten lijkt ook het versieren een onderontwikkelde vaardigheid te worden die door velen niet meer op een natuurlijke manier ingezet kan worden.
 
Bij de School of Seduction leren wij mannen en vrouwen hoe deze sneller, beter en doeltreffender kunnen versieren. Het succesratio zal qua versieren enorm stijgen en de mogelijkheden tot het aangaan van nieuwe relaties worden op deze manier vele malen groter.
 
Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

Meld je aan voor onze verleidingsbrief