Uitdagend Verleiden...

Verleiden School of Seduction
Verleiden is niet, een ander iets laten doen wat deze niet wilt.
Verleiden is iemand uitdagen om te doen wat deze stiekem al heel graag wilt doen. 
 
Verleiden is leuk, speels, een tikkeltje plagend, ondeugend en emotioneel simulerend. Door een ander op een correcte manier te verleiden zal zijn of haar hartslag omhoog gaan, positieve emoties zullen oplopen en er ontstaat een intiemere energie of sfeer tussen de verleider(ster) en de verleidde. 
Als een wisselwerking tussen twee personen waarin elk een schepje bovenop de voorgaande uitingen van verleiding doet, komen de verleider(ster) en de verleidde steeds dichterbij tot ze elkaar op een gezamenlijk punt ontmoeten en er een innig gepassioneerde zoen gewisseld wordt of besloten wordt tot intiem contact.
 
Bij de School of Seduction leren wij mannen en vrouwen hun verleidingsvaardigheden aan te scherpen. Zo kunnen beide er voor zorgen dat in desbetreffende interacties verleid wordt op een manier die als natuurlijk en daardoor prettig en positief ervaren wordt.

Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

Meld je aan voor onze verleidingsbrief