Gepassioneerde Seks...

Seks School of Seduction
Seks is een onderdeel waar vaak niet erg makkelijk over gecommuniceerd wordt of maximaal genot aan wordt beleefd en is één van de meest uitdagende aspecten van een relatie. Echter, mensen zijn niet altijd uitgerust met de woordenschat die ze nodig hebben om zich over dit onderwerp te uiten. Hierdoor is het momenteel doorgaans zo dat mannen hun seksuele vaardigheden leren door te kijken naar porno video's, en vrouwen werkelijk denken dat de seks die ze op deze manier beleven met mannen "het best haalbare is". Vrouwen communiceren niet naar hun partner toe om aan te geven dat iets niet prettig aanvoelt en mannen vragen niet aan hun partner of er links of rechts iets verbeterd kan worden.
 
Er zijn drie gemeenschappelijke wegversperringen als het gaat om gezonde communicatie over seks. 
 
1 - Vaak vinden mensen het lastig om op een formele manier gebruik te maken van het seksuele jargon.
 
2 - Negatieve of beschamende gevoelens over seks kunnen ook bijdragen aan een gebrek aan communicatie.
 
3 - Een derde wegversperring in seksuele communicatie is de angst om iemand anders zijn of haar gevoelens te kwetsen. Als een persoon bijvoorbeeld gelooft deze een goede minnaar of minnares is, kunnen zij negatief reageren op kritiek of op een suggestie.
 
Daarnaast is een seksueel obstakel voor veel mensen, het gebrek aan ervaring.
Dit zorgt er bij mannen voor dat ze niet goed weten hoe ze hun leidende rol in bed moeten vervullen. En vrouwen weten vaak zelf niet wat ze wel en niet als plezierig kunnen ervaren.
 
Zo zijn er natuurlijk ook nog verschillende psychologische redenen die er voor zouden kunnen zorgen dat niet alle waarde uit een seksuele interactie gehaald word.
 
Bij de School of Seduction praten wij openlijk en op een comfortabele manier over seks en over het mogelijk te ervaren genot. Wij bieden informatie over verschillende seksuele technieken en bieden trainingen over onder andere het vrouwelijke lichaam en hoe een hoger niveau van genot te behalen valt. Dit door praktische en direct uitvoerbare tips te bieden of uit te dagen om bepaalde zaken anders te bekijken.
 
Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

Meld je aan voor onze verleidingsbrief