Betekenisvolle Relaties...

Relatie School of Seduction
Relaties, of het nu een seksuele relatie betreft of een vriendschappelijke relatie, mensen zijn biologisch afgestelde sociale wezens. Dit betekend dat wij een intern geprogrammeerde drang hebben om relaties aan te gaan met anderen.  
 
Maar wat maakt nu dat mensen een relatie aangaan met elkaar en daarin ook de waarde vinden waar ze naar op zoek zijn?
Wat maakt nu dat bij de ene een relatie geen stand houd terwijl deze juist zo enorm zijn of haar best doet, terwijl de ander er met de pet naar lijkt te gooien en deze zijn of haar relatie juist enorm goed is?
 
Een relatie gaat natuurlijk iets verder dan het aangeven dat "jullie vanaf nu af aan voor elkaar gaan". Er zit een enorm diepgaande psychologie en er gaat best een aardig stukje kennis mee gepaard.
 
De School of Seduction bied mensen verschillende handvatten om direct aan het begin op een correcte manier in een relatie te stappen. Wij helpen mensen om de fundering op een goede manier neer te leggen zodat daar een sterke relatie op gebouwd kan worden. Ook begrijpen wij wat er voor nodig is om een relatie langdurig positief te houden. 
 
Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

 

Meld je aan voor onze verleidingsbrief