Onschuldig Flirten...

Flirten School of Seduction
Flirten is een vorm van communicatie waarin verbale of nonverbale signalen gebruikt worden om onze interesse kenbaar te maken in een ander, en om uit te vinden of we mogelijk op één lijn liggen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het uiten van positief getinte opmerkingen of een bepaalde manier van kijken. Flirten is een luchtige vorm van positieve en uitdagende communicatie, het is speels, leuk en het gebeurt zonder enige verwachtingen.

Tijdens het flirt proces kan er ook een bepaalde toenadering gezocht worden naar een ander persoon, mogelijk om de weg die leidt naar het versieren te verkennen. Het is echter niet te verwarren met het daadwerkelijke versieren.
 
Leren flirten is momenteel een "hot item" aangezien veel mensen tegenwoordig de mogelijkheden die leiden tot het maken van connectie met anderen willen verbeteren. Voor velen is het flirten een uitdaging geworden omdat de sociale contacten vandaag de dag voor het grootste deel onderhouden worden middels de (afstandelijkere) social media. Op deze manier dreigen mensen hun sociale vaardigheden onderontwikkeld te raken waardoor het flirten met anderen een obstakel word.
  
Bij de School of Seduction leren we jou hoe je op een natuurlijke manier kunt flirten, om zo de connecties met nieuwe relationale gegadigden te verkennen en de relaties met jouw sociale cirkel aan te halen en te verbeteren.
 
Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

Meld je aan voor onze verleidingsbrief