Memorabel Daten...

Dating School of Seduction
Daten is het maken van afspraakjes en het doorbrengen van tijd met een potentiële relationele partner. Er zal tijd doorgebracht worden om elkaar beter te leren kennen en de wegen te verkennen richting een mogelijke relatie.
 
De afspraakjes spelen zich bijvoorbeeld af in sociale gelegenheden waar een drankje genuttigd kan worden en waar onder begeleiding van een achtergrond muziekje een gesprek gevoerd kan worden.
 
Een van de uitdagingen hier is het komen met creatieve ideeën waarmee een date/afspraakje ingevuld kan worden. Er zijn namelijk enorm veel interessante en originele afspraakjes die geplant kunnen worden maar hier lijkt men niet op te kunnen komen.
Ook lijkt men het lastig te vinden om tijdens een date bepaalde avances te maken en uitingen van interesse aan de ander kenbaar te maken waardoor de potentiële partner ervaart dat de versierder ook daadwerkelijk interesse heeft "in meer". Dit lijkt heel logisch en een makkelijke stap te zijn om te zetten maar niets in minder waar.
 
Bij de School of Seduction leren wij mannen en vrouwen verschillende strategieën en methodes om tijdens de dates doeltreffender te zijn en grotere stappen te maken. Zodat deze er voor kunnen zorgen dat de date uitmond op een vervolg afspraakje, een kus of zelfs een gepassioneerde nacht samen.
 
Wij organiseren verschillende keren per jaar diverse evenementen waarin wij dit onderdeel uitvoerig behandelen. Mocht je interesse hebben in meer informatie wat betreft een training over dit onderwerp of heb je andere vragen, vul dan in de rode "contact knop" jouw gegevens in en wij zullen je zo spoedig als mogelijk contacteren.

 

Meld je aan voor onze verleidingsbrief