Workshops op Maat

School of Seduction bied leuke, verrassende en uitdagende workshops voor jouw evenement!

Organiseer jij een evenement en wil je jouw gasten verassen met een uitdagende workshop, dan hebben wij misschien wel wat jij zoekt. Kies een of meerdere onderwerpen en wij komen op jouw evenement een leuke workshop geven. De workshop duur kan in samenspraak bepaald worden en jij kiest de onderwerpen! 

Hieronder staan enkele voorbeelden van onze meest geboekte workshops:

Zakelijk Flirten

Lichaamstaal, oogcontact, vocale intonatie, de manier van handschudden, bewustworden van de eigen lichaamstaal en van die van de ander...dit en nog veel meer...het zijn allemaal belangrijke componenten die verschil kunnen maken in een zakelijke interactie. 

Wat maakt nou bijvoorbeeld dat de ene persoon zonder enige moeite diverse personen om zijn of haar vinger lijkt te wikkelen, terwijl de ander ze alleen maar lijkt af te schrikken?


Jongens tegen de Meisjes

Alle mannen lopen hun pik achterna en doen stoer terwijl alle vrouwen bang zijn van seks en houden van drama...toch? Of is dat wel zo?

Welke vooroordelen en misverstanden bestaan er eigenlijk allemaal en zijn er in de maatschappij zo enorm ingesleten dat we deze zijn gaan geloven? Zou het misschien goed zijn om ons wat minder politiek correct te gaan gedragen en eens wat oprecht begrip te krijgen voor elkaar?

Wist jij dat vrouwen vandaag de dag hun vrouwelijkheid en vrouwelijke charmes verliezen omdat veel mannen hun mannelijkheid en hun mannelijke kracht verliezen?


Female Body Discovery 

Het vrouwelijk lichaam verbergt vele heerlijke geheimen waar 99% van de dames zelf geen weet van hebben!
Tijdens deze workshop zal dieper ingegaan worden op de vrouwelijke anatomie en zullen haar verborgen geheimen geopenbaard gaan worden.

Wist jij dat een vrouw vele verschillende soorten orgasmes kan ervaren?


Flirten en Versieren

Veel dames en heren zijn hun natuurlijke gaven om een sociale connectie te maken met de andere sekse compleet verleert!
Hoe trek je op een leuke manier de aandacht van een persoon die jij wel ziet zitten? En als je de aandacht hebt, welke stappen zet je dan? Tijdens deze workshop zul je uitgedaagd worden om anders te kijken naar flirten en versieren en een beter inzicht krijgen in het proces.

Wist jij dat oogcontact een onuitgesproken uitnodiging is om gedag te komen zeggen?


Seksuele Vaardigheden

Mannen leren in beginsel hun seksuele vaardigheden voor 95% vanuit porno films en voor slecht 5% vanuit werkelijke ervaring. Meer dan 99% van de vrouwen communiceert niet over wat ze wel of niet prettig vinden. Dit betekend dus dat mannen die "oh zo belangrijke 5% ervaring" zichzelf verkeerd aanleren omdat ze niet de juiste of helemaal géén feedback krijgen van een vrouw!?
Tijdens deze workshop zal open en oprecht met elkaar gecommuniceert worden over seks.

Wist jij dat de meeste stellen niet open en oprecht met elkaar spreken over hun verlangens en de mogelijke verbetering in seksuele prestaties?


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van workshops die wij kunnen bieden. Klik in het menu op de verschillende items om inspiratie op te doen voor uw evenement. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie door op de rode knop te klikken.

Meld je aan voor onze verleidingsbrief