Drie veel gemaakte fouten!
Drie veel gemaakte fouten! Er zijn een aantal dingen van belang bij het succes hebben met vrouwen. Toch zie ik bij veel dudes dat ze een aantal cruciale fouten maken, die makkelijk aangepast kunnen worden. Hieronder volgen drie veelgemaakte fouten.

Niet Lachen
Wanneer je begint met vrouwen versieren dan wordt je gebombardeerd met allerlei technieken en specifieke mindsets voor in een bepaalde situatie, maar toch weten velen de simpelste en belangrijkste fundamenten niet te hanteren. Zoals ik in mijn vorige artikel: Innerlijke Groei al duidelijk maakte is dat je plezier moet hebben in wat je doet. Have fun! Lach als je een vrouw benadert! Je bent niet op een oorlogsmissie. Bedenk bij jezelf waarom je dit doet? Om te genieten natuurlijk van het contact met een mooie schone van de andere sekse. Stel je voor jij benadert een vrouw met een gespannen gezicht, dan voelt deze vrouw zich hoogstwaarschijnlijk ook gespannen en vindt zij de situatie wellicht vreemd. Stel je nu eens voor dat jij een vrouw benadert met een ontspannen gezicht met een glimlach erop, dan voelt deze vrouw zich hoogstwaarschijnlijk ontspannen en vindt zij de situatie plezierig. Heb plezier en lach!

Ik wil nu pullen!

Verwacht niet dat jij een trio gaat regelen als je een maand bezig bent met het ontmoeten van vrouwen. Tiger Woods was ook geen professional, toen hij geboren werd. Hij trainde als klein kind vele malen op de golfbaan om zo de beste in zijn vak te worden. Jij begint aan de bodem van de put en langzamerhand weet jij uit deze put te klimmen. In dit pad wat jij bewandelt is het cruciaal dat je geniet van elke stap die jij zet. Geniet van elke interactie, knuffel, nummer, kissclose, mislukte close of pull. Ga je niet focussen op de ‘bigger picture’, maar focus je op de puzzelstukjes die bijdragen aan de 'bigger picture'. Geniet van de ‘baby steps’. 

Kino Attack
Image
Wat is de Kino Attack? De Kino Attack is een vorm van aanraking waarbij je de vrouw geobsedeerd moet aanraken om zo te laten zien dat jij een man bent die fysiek en seksueel kan zijn. Een concept als kino is een belangrijk onderdeel van vrouwen ontmoeten, maar sla niet door in het gebruik van kino. Ga niet denken: o ik moet haar arm aanraken, daarna haar knuffelen, dan een pirouette maken en dan kissclosen. Kino is een onderdeel van Game en niet iets wat jij moet forceren. Wanneer je teveel gebruik maakt van kino, dan wil jij alleen maar teveel laten zien dat jij een man bent die dit normaal vindt, dit resulteert in vreemde reacties van vrouwen. Wees je er bewust van dat jij als man genoeg bent en jezelf niet hoeft te bewijzen door teveel gebruik te maken van kino. 

Game on,

Sarge

Categorie: Fouten, Sarge