Vrouwen willen op een date genomen worden!
Vrouwen willen op een date genomen worden! De BESTE manier om GOED te worden met vrouwen is, om het ook meteen goed te DOEN. Wij gaan ervan uit dat je het snelst groeit als je weet hoe het “eindproduct” eruit ziet...

De BESTE manier om GOED te worden met vrouwen is, om het ook meteen goed te DOEN. Wij gaan ervan uit dat je het snelst groeit als je weet hoe het “eindproduct” eruit ziet...

Wat ik hier ga doen is laten zien hoe ik als beginner een GIGANTISCHE fout maakte tijdens het gaan op een date, en welke lessen ik daar uit heb gehaald, en daarna hoe we het GOED doen, en waarom.

Laten we terug gaan naar de date die ik nooit meer zou vergeten.....

Ik had tijdens stappen op zaterdag avond een super mooi latina meisje ontmoet, en na een leuke babbel hadden we nummers uitgewisseld. De volgende dag belde ik haar op om op een date te gaan.

We hadden de avond ervoor een erg leuke avond gehad, en dat was iets wat je in de ‘begin-fase’ nog niet consistent voorkwam...Ik wilde het dus GOED doen...en vooral geen DOMME dingen doen!

Ik had (ook uit ervaring) geleerd dat ik niet “needy” moest zijn, en daarom leek het me het
veiligste” idee om een date af te spreken waarbij het leek alsof ik eigenlijk in de stad was om iets “beters” te doen. Ik had namelijk van iemand gehoord dat ik het beste een date zou kunnen krijgen als ik niet al te direct zou zijn!(Stom!!)….en als ik de date zou “vermommen” als iets anders dan het beter zou gaan... (Stom!!)

Hey..er was in ieder geval een plan... :D 

In dit geval leek het mij dus een goed idee om haar te vertellen dat ik een “kadotje voor mijn nichtje aan het kopen was,” en of ze zin had om in de stad een drankje te doen. Opzich niet het aller slechtste idee...Eigenlijk best een goed idee voor een laagdrempelige ontmoeting; maar het was het onderliggende FRAME wat de hele date opzette voor FALEN... 

Het was lekker weer, en daarom was het niet al te moeilijk om haar te meeten. Het eerste wat ze zei kwam meteen als een behoorlijke schok tijdens het geven van de 3 “hallo”-kusjes op de wang: "Je had gewoon kunnen vragen of ik zin had in een drankje hoor...

(Het is gek maar het vrouwelijk instinct blijft me verbazen tot op vandaag…)

Natuurlijk wilde ik mezelf niet leren kennen en deed alsof ik toch opzoek was naar een kadotje...We liepen door de winkelstraten van Amsterdam en liepen een beetje te kletsen.

Er was GEEN lichamelijk contact, en ik was de hele tijd in mijn hoofd bezig om de situatie recht te trekken en om te bedenken hoe we weer terug zouden kunnen komen in een situatie waar er weer spanning was...zoals de avond ervoor...

Het resultaat hiervan was dat ik eigenlijk helemaal niet meer op haar lette...en gehaast, afwezig, en ongemakkelijk overkwam.. Het was gek, maar opeens was de spanning en chemie die we hadden tijdens de avond daarvoor helemaal weg!

De avond daarvoor keken we met spanning in elkaars ogen en stonden we tegen dicht elkaar aan...en spraken we over dingen die we ECHT op dat moment dachten (...Ik deed toen toch al iets goed!) 

Maar de volgende dag op straat ging het slechter en slechter...ik bleef volhouden dat we een kadotje zochten...en tegelijkertijd bleef ik domme kut vragen stellen die eigenlijk er onbewust voor bedoelde waren om de passie van de nacht ervoor weer tevoorschijn te toveren...maar de vibe was gewoon weg.

Uiteindelijk gewoon nog een drankje op een terras gedaan, gesproken alsof we gewoon “vrienden” waren...en eigenlijk gewoon mezelf ge”friend-zonend.” Uiteraard nooit meer gezien...

DUUUS.

Wat leren we hieruit? Behoorlijk veel dingen, maar laten we het to-the-point en direct houden.

Dingen die ik GOED deed:

1. Haar opbellen en uitvragen op de date! Dit is iets wat zoveel gasten niet doen omdat ze bang zijn om alsnog afgewezen te worden en ze dan minder goed over zichzelf voelen. Voor een 1 of andere reden nemen ze genoegen met de fantasie...en het feit dat het “had kunnen gebeuren.” In de realiteit heb je de afwijzing al gekregen bij voorbaat, en je hebt het zelf gedaan. Vrouwen blijven niet voor altijd “warm” voor je belletje... 

2. Op een date gaan die niet al te duur was, en dus ook “laagdrempelig” was voor haar om zich bij aan te sluiten. Door te gaan winkelen; of nog beter GEWOON EEN DRANKJE TE DOEN kan je elkaar gewoon rustig weer even bijkletsen en weer op 1 lijn komen...later kan je dan altijd beslissen om de date voor te zetten en een film te gaan kijken of iets te eten, etc...

Dingen die ik FOUT deed:

1. We weten instinctief dat we niet “needy” moeten zijn...maar we kunnen ook de andere kant op slaan... Ik was bang om “needy” te willen overkomen...maar als je er over nadenkt...dan ben je JUIST “needy” als je PROBEERDom “niet needy” te WILLEN overkomen. Echte mannen zijn het gewoon niet, dus het komt niet eens in hun hoofd op dat ze weleens als zodanig zouden kunnen worden gezien... 

2. Mannen zijn NIET VERONTSCHULDIGEND over het feit dat ze mannen zijn, en dat ze vrouwen leuk vinden. Een man heeft geen probleem om te zeggen “Ik vond het echt leuk met je gisteravond, heb je zin in een drankje vanmiddag?” 

3. Ik leide de interactie niet dieper. De enige manier om een interactie weer dieper te laten gaan, terug op die plek waar de passie, chemie, en al het plezier gebeurt is om DIEPER en DIEPER naar de “kern van waarheid” te gaan, en die naar boven te brengen door hem aan te snijden in de conversatie. 

De “diepere kern van waarheid” is dus altijd hoe leuk je haar vindt...maar dan vanuit een vriendelijk, leuk, maar mannelijk en perspectief die niet bang is om z’n seksualiteit te laten zien.

Toen zei kwam met “Je had ook gewoon kunnen vragen of ik zin had in een drankje hoor...” tijdens de 3-kussen had ik gewoon METEEN als antwoord moeten komen met: “Fijn dat je kwam, ik vond het leuk met je gister.” Terwijl ik haar recht in haar ogen keek. En dan DE TIJD NEMEN om haar ONGEGENEERD even een paar seconden helemaal te bekijken...en dan weer terug in haar ogen....alsof ik ter plekke de kleren van haar lijf wilde trekken. “Kom op, laten
we lopen.” En dan haar hand pakken, en samen door de stad lopen...LEIDEN. Dan hadden we gewoon leuk kunnen kletsen terwijl we fysiek contact hadden, en haar op een onverwachts moment
zelfs kunnen stoppen op straat (zolang het maar niet al te druk is) en haar zoenen. 

Fysiek contact is dus essentieel, en je moet gewoon de ballen beginnen te kweken om vrouwen bij de hand te pakken en mee te nemen!!! Je moet de ballen beginnen te kweken om dingen te doen voordat je de permissie ervoor hebt, want die krijg je toch NOOIT!!.

Vrouwen willen geen butler, volgeling, of de zoveelste loser die doet in het proces van “niet needy” te willen zijn z’n ballen thuis laat liggen. Neem ze mee op date!

Vrouwen willen op avontuur / date GENOMEN worden...en niet het avontuur ZIJN.

Categorie: Brain, Daten