Stop nooit met AANSPREKEN! Afwijzing hoort erbij!
Stop nooit met AANSPREKEN! Afwijzing hoort erbij! Stel is voor dat een basketballer het er bij neer legt, of dat hij gaat lopen zeuren omdat hij de basket miste… hij zou waardeloos zijn. Afwijzing en falen zijn deel van de game; accepteer ze als opstapjes naar een betere game, in plaats van tegenslagen die je voor eeuwig klein houden.

Afwijzing is een natuurlijk gedeelte van het worden van een man…

Stel is voor dat een basketballer het er bij neer legt, of dat hij gaat lopen zeuren omdat hij de basket miste… hij zou waardeloos zijn. Afwijzing en falen zijn deel van de game; accepteer ze als opstapjes naar een betere game, in plaats van tegenslagen die je voor eeuwig klein houden.

"Ik heb meer dan 9000 schoten op het doel gemist in mijn carrière. Ik heb bijna 300 wedstrijden verloren. 26 keer, is mij toevertrouwd om het winnende schot te nemen en heb ik gemist. Ik het gefaald keer op keer over mijn hele leven heen. En dat is waarom ik ben geslagen."

- Michael Jordan

Het versieren van vrouwen is een getallenspelletje. Het eerste meisje zegt nee, het tweede meisje zegt ja. Wat belangrijk is in het de game, is je comeback. Een afwijzing kan echt pijnlijk zijn. Het ego, afhankelijk van de kwetsbaarheid ervan, kan beschadigd raken. Het goede nieuws is dat je altijd de draad weer op kan pakken, het kan minuten, uren… zelfs dagen of maanden duren.

Zelfs de beste versierkunstenaar is niet altijd in topvorm. 


Het gebruiken van zijn beste in het veld geteste tactieken werkt soms ook niet voor een master casanova. Het verschil tussen een amateur en de meester is dat de meester altijd zijn comeback maakt.
Wanneer een basketbalspeler een schot neemt dan voelt hij dat de bal erin gaat (hij probeert hem in ieder geval erin te krijgen). Soms missen ze. De beste spelers denken niet over missen en concentreren zich op scoren. Hoe kan je scoren wanneer je twijfelt aan jezelf en je vaardigheid?

Verwondingen zijn gebruikelijk in de game. Je gaat pijn leiden. Alle mannen die vrouwen versieren kennen dit gegeven. Risico, pijn en verwonding zijn deel van het spel. Kun je je voorstellen hoe vaak Michael Jordan tegen de harde houten vloer geslagen werd, of een elleboog in zijn gezicht kreeg? Hoe vaak miste hij niet alleen net het schot, maar kwam ook nog eens recht tegen de grond terecht? Hij en andere fantastische spelers staan gewoon op en lopen mank naar de andere kant van het veld, wachtend op een kans om het opnieuw te proberen. De groten weten dat wanneer ze het veld opgaan dat ze misschien gepijnigd worden, toch spelen ze hard op hard. 

De groten spelen om te winnen.


Recent ging ik naar een club en de eerste 2 meisjes die ik vroeg om te dansen zeiden “Nee”.
Het derde meisje aan wie ik het vroeg zei “Ja”, en we hebben een hele leuke nacht gehad :D Wat als ik na de eerste twee Nee’s naar huis was gegaan? Dan had ik de “Ja” gemist.

"Moed is vol doodsangst zijn—en alsnog voor je doel gaan."
- John Wayne

Moed is een essentieel gedeelte van het arsenaal van de MAN. Zonder moed is er geen opening om een vrouw aan te spreken. Het is als het zien van de basket en bang te zijn om het schot te maken. In de leven heb je slechts ja of nee. Je hebt de moed nodig om te schieten. Als het een nee is heb je moed nodig om door te spelen.

Ga altijd voor het doel. Als je mist, ga dan voor je volgende schot.

Categorie: Aanspreken, Brain