Zie de club als een speeltuin!
Zie de club als een speeltuin! Het enige wat jou in de GEVANGENIS van jezelf kan houden is ZOEKEN naar bevestiging in de reacties van anderen. - Sommigen van ons durven niet een vrouw aan te spreken. - Sommigen van ons zijn helemaal addicted aan goede reacties en lopen te snel weg van een prima gesprek omdat ze bang zijn een negatieve reactie te krijgen - Sommigen van ons zijn al redelijk goed in sociale interacties, en willen dat terugzien in de reacties van anderen.

Jongens, even to the point!!

Het enige wat jou in de GEVANGENIS van jezelf kan houden is ZOEKEN naar bevestiging in de reacties van anderen.

- Sommigen van ons durven niet een vrouw aan te spreken.
- Sommigen van ons zijn helemaal addicted aan goede reacties en lopen te snel weg van een prima gesprek omdat ze bang zijn een negatieve reactie te krijgen
- Sommigen van ons zijn al redelijk goed in sociale interacties, en willen dat terugzien in de reacties van anderen.

Anyway:

Heb je een saaie stapavond gehad?
Een avond waarna je geïrriteerd was?
Een avond waarop je gewoon aan de bar stond te vervelen?
Een avond waarna je je een beetje ongemakkelijk voelde?
Een avond waarop je alles deed wat je normaal ook zou doen, maar het lukte gewoon niet?


DAN WAS JE BEVESTIGING AAN HET ZOEKEN!!

Je zocht onbewust (in principe gaat niemand hier bewust naar zoeken) naar het BEWIJS in de wereld om je heen door middel van postieve responses op wat jij zegt, hoe je overkomt, en je lichaamstaal. Als jij absoluut geen goede reacties nodig hebt en dan actie onderneemt dan is het een geslaagde avond. Actie is gebaseerd op wat JIJ wilt en wie JIJ sexy vind.

Ik zal je wat vertellen:

In het begin was ik bang om gesprekken te beginnen vanwege negatieve reacties. Na wat oefenen was ik bang om leuke gesprekken te verpesten. Ik liep na 2/3 minuten weg. Het werd zo erg dat ik heel erg goed werd in gesprekjes beginnen: 20 keer waarvan ik 18 keer kon zoenen of een telefoonnummer voor een volgend afspraakje vragen. Toch ging ik met lege handen naar huis..

Ik was verslaafd aan deze postieve reacties die een “reflectie zouden zijn voor hoe awesome ik was, of hoe hoog mijn status wel niet was en hoe erg de dames mijn wilden. Ik was nog steeds bezig met bevestiging zoeken. Al die reacties bleek uiteindelijk niets te betekenen. Je hebt er NIETS aan.

Trust me: je hebt niet veel aan goeie reacties. Je gaat dan met zo’n raar gevoel naar huis, en je weet eerst niet was het was want “Het ging toch erg goed?”

JE BENT OPZOEK NAAR VALIDATIE!

Ik ben de laatste keren een aantal keer weer in de val gelopen en ging ik weer uit van positieve reacties: kreeg ik die niet dan ging ik maar door totdat ik ze had. Hoe meer je op zoek gaat hoe slechter het gaat. Het is namelijk zo raar tegenover jezelf, dat mensen dit onbewust voelen aan jou. Vrouwen kijken ook naar of je je zelfvertrouwen haalt aan hoe zij op jou reageren. Als zij door hebben dat jij je zelfvertrouwen haalt aan hun reacties; dan BOEM ben je weg. Einde gesprek. En je verdient het. Je bent niet eens oprecht en eerlijk tegen jezelf. Je vergeet je zelfrespect. Je vergeet je eigen liefde.

NU DE OPLOSSINGEN:

Ten eerste, je hebt dirty goals, en clean goals. Je moet dirty goals voor de lol hebben! Gebruik uitgaan als een leuke plek! ZIE DE CLUB ALS EEN SPEELTUIN!. Een clean goal is altijd te halen. Een dirty goal is een maatstaaf waar je je zelfvertrouwen uithaalt, wanneer je plezier hebt bijvoorbeeld; Het is de bedoeling dat je clean goals krijgt- voorbeelden zijn:

- Oprechte en diepe trots op jezelf
- Oprechte en gemeende liefde voor jezelf
- Diepe blijdschap in grote en in kleine dingen
- Een interessant leven
- Liefde/aandacht durven geven.


Ten tweede, Je moet bewust niet naar positieve reacties zoeken.

Je moet tegen een vrouw durven zeggen: “Ik vind je leuk” en geen positieve reactie nodig te hebben. Het moet genoeg zijn om zelf-respect te hebben en te doen wat JIJ echt wilt! Als je dit doet ben je

AANTREKKELIJKER DAN 99% VAN ALLE MANNEN DIE ZIJ HEEFT ONTMOET!

Een idee is dus om de volgende keer dat je uit bent heel simpel tegen 3 vrouwen gaat zeggen. Je bent sexy! Gewoon helemaal niks meer dan dat. Verwacht geen reactie terug. Dit moet je doen. Je hebt niks nodig.

Al je zelfvertrouwen zit uiteindelijk in hoe erg je in jezelf gelooft!! En vraag om hulp als je dit niet kan. Wacht daar niet mee, hoe langer jij wacht hoe groter de stap wordt!!

Al je zelfvertrouwen zit uiteindelijk in hoe erg je in jezelf gelooft. Zonder dat ben je niks. Zonder jezelf op de eerste plek in de wereld te zetten en ECHT TE INVESTEREN IN JEZELF, ben je blijf je gevangen in een gevangenis! Dan wordt ervoor jou bepaalt wanneer je moet eten, wat je moet doen en hoe je moet reageren. Je kan je misschien wel totaal bewist zijn van dit alles, maar als je je gedrag niet aanpast maakt het geen reet uit.

Dit is niet iets waar je jezelf zomaar even overheen zet: want zoals ik al heb gezegd, dit is iets wat je blijft hebben... Praat er dus met mensen over ongeacht hoe goed je bent. Je bent vrij van alle sociale druk van vrouwen, mannen, op je werk, waar dan ook.

Train dit en dan kun je alles aan. Dan pas ben je echt vrij om te zijn wie je BENT. En te doen waar jij zin in hebt. Dat is de reden waarvoor jij hieraan bent begonnen: voor het gevoel van ultieme vrijheid! Ga ervoor!

Instructeur School of Seduction / Brain

Categorie: Brain, Club's