Aanspreken van een vrouw, f***ing eng!
Aanspreken van een vrouw, f***ing eng! In onze samenleving verwacht iedereen dat de man diegene is die de vrouw benaderd!! Stop met huilen! Helaas, ondanks dat er meer vrouwen zijn op deze planeet dan mannen, hebben vrouwen altijd meer kans met een man dan andersom.

In onze samenleving verwacht iedereen dat de man diegene is die de vrouw benaderd!!

Stop met huilen!

Helaas, ondanks dat er meer vrouwen zijn op deze planeet dan mannen, hebben vrouwen altijd meer kans met een man dan andersom. Het is in het voordeel van de vrouw, dat voordeel word ze gegeven door de samenleving! Zij mogen kiezen en wij zetten onszelf constant neer op de schietbaan klaar om neergeschoten te worden. Die ongelukkige jongens zijn gezegend met lange eenzame nachten met niets anders dan het vermaak van hun eeltige rechterhand :D 

Dit wetende, is het geen verrassing dat er genoeg mannen zijn die bang zijn om vrouwen te benaderen. Geef toe dat je daar voor BANG voor bent of bent geweest! Voeg daar nog is aan toe vrouwen het niet leuk vinden om benaderd te worden en we hebben een geen-win situatie

Maar, vrees niet heren want ik zal inzichten delen die ik het opgedaan door de jaren heen. 

DE GROND BEGINSELEN

1) Het is jij en alleen jij
Uiteraard heb je veel zelfvertrouwen nodig om een vrouw te benaderen en hoe je zelfverzekerdheid genereert is aan jou. De gemakkelijke weg om zelfverzekerdheid te winnen is om meer moeite te steken in jezelf. Wat bedoel ik hiermee? Nou, besteed tijd aan het bouwen aan de dingen die jou een uniek persoon maken. Wat maakt jou anders dan de rest van de wereld? Waarom zou ze jou verkiezen boven miljoenen andere lozers in de wereld? Focus op je sterke punten en ondersteun die ten alle tijden.

2) Het gaat allemaal over verzorging
Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Kleed je als een fatsoenlijk persoon en neem de tijd om jezelf te verzorgen. Je lichaam is je tempel. Ga naar de sportschool en begin moeite te stoppen in je fitheid en je vorm. Vrouwen leggen meer nadruk op uiterlijk dan ze willen toegeven. Eerste indrukken komen wanneer ze voor het eerst naar je kijkt, dus het is overduidelijk dat ze je beoordeeld op hoe je eruit ziet. Dus haal je roze gympakje uit de kast en begin met trainen.

3) Geen angst voor afwijzing
Dit is het grootste probleem voor vele mannen – veroorzaakt door #1 hierboven. Je neemt een afwijzing nooit persoonlijk. We komen voor afwijzing te staan door heel ons leven heen – afwijzing voor een baan, ouders, school etc… Wanneer je een vrouw benaderd, benader je een vreemdeling en ze kent jou niet. Als ze je afwijst, neem dat dan niet persoonlijk. Meerdere redenen zijn mogelijk waarom ze je afwijst – ze is in een relatie, wil niet benaderd worden, bad hair day, premenstrueel syndroom, enz enz. Neem het niet persoonlijk, het is geen weerspiegeling van jou maar van haar gemoedstoestand en jouw benadering. Het is haar verlies en niet de jouwe.

4) Dingen die je moet weten voordat je gaat
De ware experts van de approach zijn vrouwen. Waarom? Omdat ze het allemaal gezien hebben. Vrouwen worden benaderd door de meest grote idioten die er rondlopen en ze zijn daarom in de defensie modes. Dit wetende, als je een vrouw benaderd realiseer je dan dat je hun persoonlijke ruimte binnenkomt, dus toon wat respect en houd het luchtig. Bovendien, ongeacht hoe jij je intenties verstopt of maskeert, ze weet toch al waar je op uit bent. Sommige meisjes zijn er gewoon op uit om plezier te hebben. Zelfs wanneer ze de aandacht van mannen uitlokken, ze zijn gewoon uit met hun vriendinnen om plezier te hebben. In sommige gevallen zijn ze uit om los te gaan en mannen even te vergeten, dan is het meer dan waarschijnlijk dat ze niet benaderd willen worden – dus je moet weten wanneer wel en wanneer niet te benaderen.

5) Benader, benader, benader
Wees niet geïntimideerd door prachtige vrouwen. Ze eten, schijten en slapen net als jij en ik. Ze hebben gevoelens, verlangens en problemen zoals normale mensen dat ook hebben. Dus haal ze van dat voetstuk en maak ze gelijk aan jou.
Benader alleen wanneer je het initiële oogcontact hebt. Als je op haar afstapt zonder dat ze jou eerst ziet, ben je voor jezelf een grote A aan het voorbereiden. Na het oogcontact laat jij je prachtige glimlach zien – wanneer ze teruglacht is dat je cue, erop af Cassanova.
Doe het gewoon. Zelfs als je weet dat vrouwen de pick-up haten, doe het gewoon. Gebruik humor en zelfverzekerdheid in je voordeel. Als je iets grappigs zegt breekt het ijs en gaat de conversatie lopen. Wees niet serieus; ze is uit voor een leuke avond en dat moet jij ook doen.
Wees subtiel in je benadering, praat over lichte onderwerpen en praat niet over geld of je persoonlijke problemen. Vraag haar open vragen om de conversatie gaande te houden. Verdrink haar vooral niet in de complimenten; als je haar een compliment geeft, geef dan een compliment die niet gericht is op haar uiterlijk. Geef geen complimenten over de grote van haar borsten of de rondingen van haar heupen.
Laat je niet stoppen omdat de vrouwen in een groep zijn. Stel jezelf voor aan heel de groep en neem haar ergens naartoe waar jullie tweeën kunnen praten – zeg vriendelijk: “Excuseer me dames, maar kan ik haar een seconde van jullie lenen?” Neem haar bij de hand en leid.
En vergeet nooit: “Wat is je telefoonnummer?”

6) Oefen, oefen, oefen
Zoals ik zei, oefen. Oefen praten met vreemden en werk aan je sociale vaardigheid – wat heel essentieel is voor je overleving.
Betere sociale vaardigheid is gelijk aan betere vrouwen.
Dit is slechts een halve slag in de dating oorlog. De rest ligt nu aan jou, maar je hebt een basis gekregen van waaruit je kan staan.

Go get ‘em tiger.

Categorie: Aanspreken, Brain