Houdt haar vriendinnen te vriend!
Houdt haar vriendinnen te vriend! Het is vanzelfsprekend dat als je een leuke meid ziet, dat je focus alleen op haar ligt. Je hebt een leuk gesprek met haar en de tijd vliegt voorbij. Maar plotseling trekt haar vriendin haar mee naar de bar. You fucked up!

Houd haar vriendinnen te vriend
Het is vanzelfsprekend dat als je een leuke meid ziet, dat je focus alleen op haar ligt. Je hebt een leuk gesprek met haar en de tijd vliegt voorbij. Maar plotseling trekt haar vriendin haar mee naar de bar. You fucked up!

In deze situatie lag je focus teveel op je target en hierdoor werd zij uiteindelijk weggehaald. Wees je er bewust van dat je niet alleen je target moet aanspreken, maar hou ook haar vrienden/vriendinnen te vriend. Maar hoe doe je dat?

Stel jezelf netjes voor en praat verder met je target. Om de vriendinnen van de target tevreden te houden is het handig om een wing te hebben. Een wing heeft als voordeel dat hij een vriendin of meerdere vriendinnen kan bezig houden.

Image

Als ik een meid isoleer dan kies ik ervoor om zonder iets te zeggen haar meetrekken naar een plek in de club of ik vraag netjes aan haar vriendin of ik haar twee seconden mag lenen. Je kan ook een statement maken door te zeggen: ik leen haar even 2 seconden. Door haar vriendin te vragen of je haar mee mag nemen kom je netjes en sociaal over. Als je al een goede indruk hebt gemaakt dan moet dit zoiezo lukken.

Dus belangrijk bij vriendinnen van de target is dat jij hun ook aandacht geeft. Je moet niet de hele tijd met je target praten. Praat ook af en toe met haar vriendinnen en geef ze bijvoorbeeld een complimentje. Zo krijgen zij de indruk dat jij een leuke en aardige jongen bent.

liefde,

Sarge

Categorie: Danny, Vriendinnen