Waarom heb jij een goede wingman nodig?
Waarom heb jij een goede wingman nodig? "Nu gaan! Respect man, liefde!, Harder escaleren! Wing me beter de volgende keer bitch! "Omhelzing", "Lachen", Ik kan niet meer, jij wilt toch beter worden, nu gaan, "Lachen", "Dansen", Liefde, zag er goed uit."

"Nu gaan! Respect man, liefde!, Harder escaleren! Wing me beter de volgende keer bitch! "Omhelzing", "Lachen", Ik kan niet meer, jij wilt toch beter worden, nu gaan, "Lachen", "Dansen", Liefde, zag er goed uit."

Zo zien de gesprekken/interacties op een gemiddelde avond tussen Sarge en mij eruit als we samen op stap zijn en het benadrukt de waarde van het hebben van een goede wing! De waarde van een wing wordt vaak onderschaten dat terwijl een wing een van de pilaren is waar jouw game op staat. Jouw wing is om de volgende 4 manieren fundamenteel voor jouw game:

Positive feedback
Sociaal gezien is het aanspreken van vrouwen en het afgewezen worden door vrouwen iets waarvoor je de neiging hebt jezelf te schamen en je zult op het moment dat je ermee begint, ook vaak genoeg beoordeeld worden door andere gasten. Je zult uitgelachen worden, uitgemaakt worden voor wanhopig en afgewezen worden en juist dan is het noodzakelijk om iemand te hebben die je even een omhelzing geeft en zegt “fucking goed gedaan” of “je bent een baas, want niemand anders durft het”.

Goedkeuring van gedrag 
Wat wij continu doen is namelijk naar onze omgeving/mensen kijken om te zien wat voor gedrag we dienen te vertonen. Op het moment dat er niemand is die doet wat jij doet, ga je mee in de massa, denk maar aan dansen. Lege dansvloer, niemand durft te dansen, maar bij een volle dansvloer doet iedereen mee. Als er dus een lege dansvloer is en jij bent samen met jouw wing en jullie willen dansen, dan is het makkelijker voor jou om mee te doen, omdat je iemand hebt die jouw gedrag goedkeurt. 

Jullie maken samen meer fouten en leren dus sneller
Jouw wing is jouw tweede brein, als jullie samen op stap gaan en allebei vrouwen aanspreken, heb je 2x zoveel interacties, waarom? Omdat jou wing fouten maakt en dingen leert van zijn interacties, net zoals jij fouten maakt en dingen leert van jouw interacties, dus het versnelt jouw leercurve, want je leert ook van alle interacties die jouw wing heeft door te kijken of door achteraf te praten. 

Push in de rug
Er zullen altijd momenten zijn waarop jij je niet helemaal goed voelt of als de drempel om een vrouw aan te spreken of om een vrouw te leiden hoog ligt. Op dat moment is het handig om iemand te hebben die zegt, “nu gaan”. Spreek wel goed met elkaar af hoe hard je elkaar mag pushen. Voor mij en Sarge, komt het neer op elkaar uitschelden, duwen/meetrekken en de woorden “Fucking gaan, vieze pussy”, maar wij kennen elkaar nu al geruime tijd, dus tast dat af. Let wel op, want net zozeer als jullie elkaar UIT jullie comfortzone kunnen pushen, kunnen jullie elkaar ook IN jullie comfortzone pushen (dus elkaar inactief maken en de hele avond bij de bar staan). Dus zorg ervoor dat je altijd iets doet.

Mentale weerbaarheid
Als jullie al veel leuke en gekke avonturen hebben meegemaakt en elkaar goed kennen, kun je elkaar mentaal gaan uitdagen. Jouw wing kan jouw game nog beter maken, door het je met opzet moeilijker te maken. Wat Sarge bij mij doet is dat hij mijn set steelt of in de oren van de vrouw waarmee ik ben allemaal rare dingen fluistert, waardoor ze het idee krijgt dat ik een gestoorde gek ben. Hoe moeilijker de situatie, hoe beter je wordt en hoe meer je leert om te gaan met beproevingen. Dit is iets wat er na verloop van tijd in groeit en wat een basis vormt voor "onvoorwaardlijke wingmanschap", altijd elkaar beter willen maken en beseffen dat alles wat je doet daarop gericht is. 

3 praktische tips om goed te wingen:

Loop tegelijk of kort na elkaar de set in
Wat je vaak ziet is dat als mensen samen uitgaan dat ze wachten op het “perfecte moment” om de set in te gaan. Er is geen perfect moment, jij maakt het perfecte moment. Zorg er daarom voor dat nadat jouw wing de vrouw waar hij een oogje op heeft, heeft aangesproken alle aandacht van haar vriendin naar jou toe gaat. Dit doe je door dominant te spreken, haar te bombarderen met verhalen en als je haar leuk vindt, door haar te versieren. Let wel op dat je niet de set van jouw wing steelt, tenzij jullie het doel hebben om het elkaar die avond lastig te maken.

Escaleer tegelijk
Net zoals jij en jouw wing elkaars gedrag goedkeuren, keuren ook vrouwen elkaars gedrag goed. Dus op het moment dat jouw wing zwoel staat te dansen met de vrouw die hij leuk vindt en jij ondertussen op gepaste afstand een gesprek voert, zal een van beide vrouwen zich lichtelijk opgelaten/beoordeeld voelen, zorg er daarom voor dat jullie tegelijk escaleren.

Zorg ervoor dat als je vriendinnen versiert ze met de ruggen naar elkaar staan
Om ervoor te zorgen dat haar aandacht op jou gefocust is en dat de vrouwen niet met elkaar kunnen “pingen”, zorg je ervoor dat ze met de ruggen naar elkaar toe staan. Daarmee creëer je sneller een bubbel, waarin jij de vrouw die je leuk vindt kunt meetrekken en jouw wing de gelegenheid geeft om hetzelfde te doen. 

Dus zoals ik het normaal gesproken tegen mijn eigen wing Sarge zou zeggen “ZORG VOOR EEN FUCKING GOEDE WING BITCH, ZOEK NU 1 EN WING HEM FUCKING PUSSY!” 

Liefde,

Mike

Categorie: MikeLowrey, Sarge, Wingman