Hoe direct een vrouw aan te spreken!
Hoe direct een vrouw aan te spreken! Iedereen die bezig is met zelf verbeteren en met name op het gebied van vrouwen kent dezelfde angsten, het is niet zozeer dat die angsten er voor de ene wel zijn en voor de ander niet, maar het verschil zit hem in hoe je om gaat met die angsten. Breek je er doorheen of laat jij jouw leven bepalen door dat waarvoor je bang bent.

Iedereen die bezig is met zelfverbeteren en met name op het gebied van vrouwen kent dezelfde angsten, het is niet zozeer dat die angsten er voor de ene wel zijn en voor de ander niet, maar het verschil zit hem in hoe je om gaat met die angsten. Breek je er doorheen of laat jij jouw leven bepalen door dat waarvoor je bang bent.

0 seconden regel
Een van de regels die ik op een avond hanteer is de 0 seconden regel, met andere woorden ik geef mezelf 0 seconden om na te denken over of ik een vrouw wil aanspreken en stap meteen op haar af op het moment dat ik haar zie en denk haar wil ik ontmoeten. In jouw hoofd ervaar je dit als je het kunt vergelijken met een stoplicht die op groen licht springt, het klikt opeens. Zodra dat in jouw hoofd opkomt, stap dan op haar af. Hoe langer jij nadenkt over of je haar wel of niet wilt aanspreken, hoe meer exuses jij in jouw hoofd gaat krijgen om het “niet te doen”. “Ze staat met haar vriendinnen, ze lijkt me arrogant, ze is te lang, misschien is dat haar vriendje”.Zorg ervoor dat jij jezelf geen tijd geeft om na te denken daarover en focus je op de stappen die je maakt, dus eerst mijn rechtervoet, dan mijn linker voet, ooh shit ik doe het en voordat je het weet sta je voor haar neus/goddelijke lichaam en zeg je “hoi”. 

AA destroyers 
"AA" is de aanspreek angst die je voelt als je een vrouw wilt aanspreken. Indien de 0 seconden regel niet meteen voor jou werkt, omdat je niet voldoende vertrouwen hebt in een goede afloop of omdat je gewoonweg nog niet voldoende vrouwen hebt aangesproken, zijn er een aantal dingen die je kunt doen nog voordat je vrouwen aanspreekt. 
1. Praat extreem hard zodat iedereen hoort waarover jij het hebt. De reden hiervoor is dat het sociaal onwenselijk is om hard te praten, als jong jongetje hoorde jij al in de klas “sssst, stil zijn anders krijg je strafwerk”. Als je uit gaat wil je juist opvallen en de dingen doen die anderen niet doen, door deze kleine angst te overwinnen blaas je als het ware een ballon op, wat je wilt is dat die ballon knapt en je vrij bent om jezelf te zijn.
2. Schreeuw op straat of in de club jouw favoriete liedje/zin, ik schreeuw persoonlijk altijd “Ik ben een koning” of “ik ben een baas”. Dit kun je ook doen bij binnenkomst. Op dat moment zullen een aantal mensen je aankijken, soms doen mensen gezellig mee, maar geloof me dat is niet meer dan 2 seconden en jij hebt weer een kleine angst overwonnen en een deel van die ballon opgeblazen. 
3. Ga dansen als een malloot, een van de belangrijkste regels is dat beweging zorgt voor emotie, ga nu maar in de huiskamer dansen en probeer terwijl je dat doet heel boos/verdrietig te zijn. “Dat lukt niet”, waarom niet? Omdat dansen positieve emoties opwekt, als je met jouw hoofd omlaag en armen langs jouw zij door de woonkamer loopt, zul je merken dat je wel makkelijk boos of verdrietig kunt zijn, omdat die bewegingen in jouw hersenen gekoppeld zijn aan woede/verdriet. 
4. Bij afwijzing meteen door naar de volgende, jouw hersenen zijn continu opzoek naar bevestiging voor wie je bent. Op het moment dat je wordt afgewezen, ben jij voor jouw hersenen “iemand die afgewezen wordt”. Wat je dus wilt is dat je iemand bent die “ondanks afwijzing doorgaat”, dus als je afgewezen bent, ga dan meteen door naar de volgende leuke dame en blijf niet wachten, want je zult merken dat hoe langer je wacht, hoe moeilijker het weer wordt, want die ballon die je vulde met al jouw angsten loopt iedere seconde dat je hem niet oppompt ook weer leeg. 

Als jij je vasthoudt aan deze vier punten zul je die ballon binnen mum van tijd opgepompt hebben totdat hij knapt. Geloof het of niet, maar als dat gebeurt durf je iedere vrouw aan te spreken en voor die avond ben je van al jouw AA af en vraag jij je af “Waar je in hemelsnaam bang voor was”. Vrouwen zullen je complimenteren, op jou af komen stappen, jou zoenen, jou versieren op een gegeven moment ga je bijna denken dat je een magnetisch veld om je heen hebt. Iets wat soms zo moeilijk kan zijn, kan tegelijkertijd soms ook heel makkelijk zijn.Blow that motherfucker up and set yourself free. 

Image

Liefde,

Mike

Categorie: Aanspreken, MikeLowrey