Hoe praat je tegen een vrouw?
Hoe praat je tegen een vrouw? Escaleren betekent volgens het woordenboek stapgewijs verhevigen. Dit begrip wordt veelal gebruik in die pick up wereld. Vaak als je iemand hoort praten over escaleren, dan gaat het over fysiek zijn met een meid. Je hoort velen malen: eerst moet je haar arm aanraken, dan haar schouder, enzovoort. Je maakt het steeds intiemer en seksueler.

Escaleren betekent volgens het woordenboek stapgewijs verhevigen. Dit begrip wordt veelal gebruik in die pick up wereld. Vaak als je iemand hoort praten over escaleren, dan gaat het over fysiek zijn met een meid. Je hoort velen malen: eerst moet je haar arm aanraken, dan haar schouder, enzovoort. Je maakt het steeds intiemer en seksueler. 

Zelf maak ik niet gebruik van een zogenoemde fysieke escalatieladder en raak ik een meid aan zonder een vorm van escaleren te hanteren. Dat wil niet zeggen dat ik mijn handen op haar geslachtsdeel leg na twee minuten, tenzij ik op een plek ben waar dit geoorloofd zou zijn ;-). Genoeg over de fysieke escalatieladder!

Communiceren met een vrouw kan op verschillende manieren bijvoorbeeld door normaal een gesprek te voeren of door zacht te praten. Als je verbaal wilt escaleren zou ik eerst beginnen door te vrouw normaal aan te spreken alsof je tegen een bekende praat. Naarmate het gesprek vordert, zou ik af en toe wat in haar oor zeggen. Ga steeds zachter praten. Totdat je een moment bereikt waarop je iets heel zacht in haar oor fluistert alsof je gepassioneerde seks met haar hebt. ps. Je hoeft niet constant in haar oor te fluisteren.

Image

Wat zeg je?
Nu ik heb uitgelegd hoe je verbaal escaleert ga ik nu in op wat je bijvoorbeeld zou kunnen zeggen. Ik zou beginnen met iets luchtigs. Zeg bijvoorbeeld: “wat heb jij leuke schoenen” . Verder in het gesprek kan je iets zeggen in de trant van: “Je ruikt lekker”

Voorbeeld Escalatieladder

1 Jij hebt leuke schoenen/je hebt een leuke rok
2 Je ruikt lekker/je hebt mooie ogen
3 Volgens mij ben jij een heel braaf meisje ;-)
4 Jij ben echt fucking sexy!/ ik doe niet aan seks ik ben een hele brave jongen.
5 Ik vind je echt opwindend.
6 Ok we moeten niet meer dansen anders pak ik je midden op de dansvloer/ Wij gaan niet goed samen zij: waarom niet? We lijken teveel op elkaar, als wij in bed belanden dan breekt de hel los.

Plagen

Wat ik heel belangrijk vindt bij het verbaal escaleren is dat je steeds meer haar plaagt. Zeg zoiets als volgens mij ben je een braaf meisje of ik ben een hele brave jongen. Plaag haar steeds meer om zo de seksuele spanning op te bouwen. Zo hou je het gesprek luchtig en fun.

Mijn Stijl
Ik gebruik zelf niet een escalatieladder voor zowel fysiek zijn als verbaal. Dat wil niet zeggen dat ik binnen een minuut zeg dat we in bed belanden. Maar ik zeg bijvoorbeeld al heel snel: jij bent fucking sexy. Of je gebruik wilt maken van een escalatieladder is up to you!. Ik weet dat het allebei werkt.

Categorie: Escaleren, Sarge