Leer hoe je ruzie moet maken met je vriendin!
Leer hoe je ruzie moet maken met je vriendin! Je zult waarschijnlijk het grootste deel van je leven ervaren dat meisjes de meeste meningsverschillen winnen. Of het nu gaat om je beste vriend die vroeger weg gaat tijdens jullie avondje uit na een telefoontje van zijn vriendin, of je moeder die het laatste woord heeft over welke kleur behang er in de woonkamer komt, de kans is groot dat je gewend bent dat vrouwen hun zin krijgen!!

De coaches van School of Seduction noemen mij ook wel "LONG TERM MADNESS", Waarom doen ze dit?? Omdat ik belachelijk goed op lange termijn een relatie met mijn vriendin of vriendinnen kan opbouwen. Wanneer je dit ook wil moet je 1 ding goed kunnen: RUZIE MAKEN!

JE MOET OP EEN GOEDE MANIER RUZIE MAKEN MET JE VRIENDIN!

Hoe doe je dat? Als je kijkt naar de relaties om je heen, is het makkelijk om tot de conclusie te komen dat vrouwen een oneerlijke voorsprong hebben tijdens ruzies.

Je zult waarschijnlijk het grootste deel van je leven ervaren dat meisjes de meeste meningsverschillen winnen. Of het nu gaat om je beste vriend die vroeger weg gaat tijdens jullie avondje uit na een telefoontje van zijn vriendin, of je moeder die het laatste woord heeft over welke kleur behang er in de woonkamer komt, de kans is groot dat je gewend bent dat vrouwen hun zin krijgen!!

De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Als mannen opgroeien besteden ze veel tijd aan het leren voetballen of dingen bouwen met lego. Meisjes doen andere spelletjes. Zij spelen gecompliceerde spelletjes in vriendinnengroepjes, waarbij ze bijvoorbeeld besluiten om Annemiek de hele dag te negeren, of iedereen die geen rode kleding draagt een “loser” te vinden.

Het spreekt voor zich dat dit generalisaties zijn en dat dit niet voor alle meisjes geldt, maar waar het om gaat is, dat meisjes zich meestal focussen op sociale aspecten en dat ze zich richten op het begrijpen van groepsdynamica. Helaas hebben mannen hierdoor een achterstand als het erop aan komt dat ze hun “mannetje moeten staan” tijdens meningsverschillen. Gelukkig zijn er een aantal tips om deze achterstand in te halen en misschien zelfs een aantal gevechten te winnen

LES 1. Jij kiest het gevecht uit!

“He who knows when he can fight and when he cannot, will be victorious” – The Art of War – Sun Tzu

Niemand wint erbij om elk gevecht te willen winnen, alleen maar omdat je het kan. Het doel is om je relatie te behouden met je vriendin. Verlies dit niet uit het oog.

Om een relatie te onderhouden met iemand wil je dat beide een gevoel van controle over de relatie hebben. Om dit te doen zul je af en toe een gevecht aan je voorbij moeten laten gaan. Het kiezen van het gevecht houdt in dat je de onderwerpen die voor niet belangrijk zijn, je bewust ‘verliest’. Bijvoorbeeld welke kleur de handdoeken in de badkamer moeten worden, of waarom je de afwas niet gedaan hebt, etc. Zo hou je de belangrijke gevechten over, zoals wanneer je gaat stappen met je vrienden.

LES 2: Probeer een compromis te vinden!

“To subdue the enemy without fighting is the acme of skill”

De kunst van een goed meningsverschil is dat het nooit escaleert in een schreeuw wedstrijd. Je kunt argumenten gebruiken tijdens het schreeuwen maar dan is het te laat. Probeer voor het schreeuwen begint een manier te vinden om te compenseren. Doe dit voordat de wedstrijd begint.

Als jij graag iets wilt doen op een donderdagavond, waarom stel je dan niet voor dat ze tot laat gaat winkelen met haar vriendinnen, zodat jij ook tijd hebt om je eigen ding te kunnen doen. Om het initiatief te behouden en haar af te leiden met wat jij wilt door een suggestie te doen voor wat zij in die tijd kan doen, toon je de beste intenties voor het behoud van de relatie. Dit scheelt jou weer een gevecht en het verzinnen van argumenten om het gevecht te winnen.

LES 3: Wees oplettend!

“Secret operations are essential in war; upon them the army relies it’s every move”

Wanneer je toch een conflict hebt, is de manier van argumenten op tafel gooien werkelijk een kunst. Hierin is informatie het machtigste wapen dat je kan bezitten. Hoe meer je weet over je vriendin, hoe groter de kans dat je wint. Zorg ervoor dat je oplet tijdens de momenten dat het goed gaat en weet wat haar gevoel is bij hele kleine dingen. De meeste argumenten die jij tijdens een ruzie kan krijgen van een vrouw komen terug op het feit dat de man niet goed oplet of te weinig aandacht geeft. Wanneer jij goed hebt opgelet, dan ben je klaar om deze argumenten te weerleggen. Gebruik deze kennis zo snel mogelijk en het zal zorgen dat ruzies snel over zijn.

LES 4: Analyseer de situatie!

“Tactics without strategy is the noise of defeat”

Als het toch zover komt dat je een meningsverschil hebt met je partner, neem dan de tijd om even pauze te nemen. Gun je hoofd wat rust. Op die manier krijgt zij ook even de tijd om na te denken over dingen. Ga niet harder praten. In plaats daarvan kun je beter nadenken over wat je precies wilt bereiken met deze situatie en over welke compromissen je kunt sluiten, zodat jullie elkaar tegemoet kunnen komen.

Onthoud dat haar ego een deuk oploopt door de ruzie en dat je haar eerst een compliment zult moeten geven om te zorgen dat alles weer goed is tussen jullie. Vertel haar hoe aantrekkelijk ze is als ze ruzie maakt, of zeg dat je geen ruzie wilt maken en dat je een manier hebt om te zorgen dat jullie allebei gelukkig zijn.

LES 5: Vraag niet om toestemming

“All warfare is deception”

Eén van de beste adviezen die ooit gegeven is, is dat het moeilijker is om te vragen om toestemming dan om vergeving. Stop met maanden lang overleggen of je iets wel of iets niet mag doen. Mannen zijn er goed in om hun partner om toestemming te vragen ergens voor en als ze dan “nee” zegt, gaan ze ruzie maken om alsnog te krijgen wat ze willen. Als je iets heel graag wilt doen en je bent diep ongelukkig als je het niet kunt doen, dan kun je er beter voor kiezen om het gewoon te doen en onschuld te veinzen. Achteraf zal je vriendin alsnog boos zijn, maar de ruzie zal dan een stuk korter duren dan als je het van tevoren had gezegd en je vriendin zal nog steeds weten dat je het sowieso wel had gedaan.

LES 6: Probeer niet te repareren wat kapot is

“There is no instance of a country benefiting from prolonged warfare”

Tot slot, als je merkt dat je meer wel ruzie maakt dan niet, of je vliegt elkaar constant in de haren zonder dat het een excuus is voor goedmaakseks, dan zijn jullie waarschijnlijk niet voor elkaar bestemd. Soms betekent sterk zijn dat je ervoor vecht om iets te laten werken, maar soms betekent sterk zijn ook weg gaan. Veel mensen vinden het nu eenmaal niet belangrijk genoeg om zich druk te maken over jou mening.

De meningsverschillen zullen er waarschijnlijk niet zijn als jullie pas net samen zijn, maar na een tijdje komt de ware aard naar boven. Het is goed om te weten hoe je ruzie moet maken met je partner, maar als je er achter komt dat iemand ruzie maakt om het ruzie maken, dan kun je er beter uit stappen. Niemand wil iedere dag bezig zijn met ruzie maken.

Het is belangrijk om te leren hoe je ruzie moet maken met je vriendin. De meeste conflicten in ons leven, of het nu om oorlogen, zakelijke beslissingen of relaties gaat, volgen dezelfde menselijke emoties en regels. Niemand vindt het echt leuk om een conflict te hebben, maar we willen ook het best haalbare krijgen. Als we zwakte opmerken nemen we meestal wraak en als we ons in een hoekje gedreven voelen, dan vechten we terug om ons plekje weer in te kunnen nemen. Neem de tijd om na te denken over je relatie. Ben je te toegeeflijk? Als dat zo is, kun je er eens over nadenken om een aantal regels voor jezelf op een rijtje te zetten waar je je onder welke omstandigheid dan ook aan zal houden. Als je vindt dat je te veel de controle wilt nemen, dan moet je ervoor zorgen om ook een beetje vrijheid te geven.

Een van de redenen dat we graag elk meningsverschil willen winnen is ons ego. Als man zijn we bang dat we ons minder “man” zullen voelen als we een meningsverschil verliezen. Als je beschouwd hoe je ruzie moet maken met je vriendin, denk dan goed na over de situatie. Is het een ruzie die je absoluut moet winnen? Kun je een manier vinden om mee te gaan in haar beslissing? Als dat zo is, maak dan geen ruzie, maar geef haar haar zin. Zo niet, zoek dan naar de beste oplossing voor jullie beiden en breng die op een rustige manier.

Wens je veel succes!! Blijf oefenen om op een goede manier ruzie te maken met je vriendin!

Categorie: Vriendin